perjantai 26. elokuuta 2011

cheek to cheek, nose to nose, eye to eye

IMG_1847
Kuva otettu 22.08.2011 klo 17.55 #2
IMG_1514
IMG_1906
Kuva otettu 24.07.2011 klo 22.52 #4
IMG_2229
IMG_1746
IMG_2185
IMG_2121
IMG_1624
IMG_2226
IMG_1812
IMG_1979
Kuva otettu 22.08.2011 klo 17.54 #4
IMG_2177
IMG_1758
IMG_1731
IMG_2172
IMG_1583
IMG_1689
IMG_1389
IMG_1660
DSC_0132
DSC_0129
DSC_0131
DSC_0185
DSC_0058
DSC_0121
IMG_1728
IMG_1520
DSC_0125

DSC_0140

Kuva otettu 24.07.2011 klo 22.51 #2


Aluks tässä pyydän anteeks tätä pitkää postaus taukoa. Ei ollu koskaan tarkotuksena pitää näin pitkää taukoo tässä, mut huomasin sen et koska mun kamera on rikki ja Eve lähti takas kanadaan ja lähin yksin uuteen lukioon nii ilman ketään kaveria, nii eihän mulle koskaan tullu enää mitää kuvia tai saanu keltään mitä kuvia. Nää kyseiset kuvat löysin vaa mun koneelt jota en ollu julkassu ja niiku kuvistaki varmaa huomaa nii ikävöin Evee ihan älyttömästi, mut onneks on facebook ja skype :) Nyt lukion toinenki viikko on jo ohi ja tää on alkanu jo tuntuu taas arjelta loman jälkeen. Laukku painaa kirjaimellisesti 10 kg vaikka ois vaan 3 aineen kirjat laukussa. Tän jakson lukujärjestys on ihan kiva, tai ei oo mitenkää älypitkii päivii ja löytyy siel pari hyppytuntiiki josta ite oon tähän mennes ainaki pitäny :) Esim viime hyppytunnilla menin yhen Lotankaa Grilli Toron ravintolaan syömää (jos kukaan sattuu tietää kyseistä ravintolaa, joka sijaitsee pohjois-tapiolassa). Oli aika BUENO päästä syömää kouluruoan tilalta kunnon lehtipihvii ja ranskalaisii! Oli aika hämmästyttävää kuinka nopeesti loppujenlopuks tuol on päässy tutustuu uusiin ihmisiin, verrattuna siihen kuinka paljon pelkäsin ekana päivänä ku en tuntenu oikeestaa ketään ainakaa omasta ryhmästä. Tunnit vaihtuu siis yläasteen 45 minuutista, lukion 75 minuuttiin. Aluks mietin et tuun varmaa kuolee sinne tunneille, mut oikeestaa 75min menee harvinaisen nopeesti mun mielestä. Ja ihanaa tuol on se et saa oikeesti keskittyy tunneilla eikä oo et puolet luokasta hyppii ja huutaa ku jossai viidakossa.. :D Eilen huomasin et tuntuu vähän kurkku käheelt ja aamullahan en saanu sanaa ees suusta.. Koulussa tuli vähäisen unen lisäks viel sellanen "kipeys väsymys" ja nenä ja kurkku ihan sökönä ja lopuks alko viel aivastuttaa.. Kotiin ku pääsin niin otinki joku 6 pillerii yhteensä, osa oli siis vitamiineja ja flunssan oireita lieventäviä lääkkeitä :) Et semmosta. Tänään illalla pitäis viel lähtee kaverin synttäreille, toivottavasti ei tunnu enää niin kipeeltä siellä sitte, ku nään kummiski ekaa kertaa kavereita kunnolla lukion alkamisen jälkee! Huhhuh, ku viikot menee nopeesti. Ei muuta ku hyvää viikonloppua kaikille ja pysykää terveinä! :) 

- PEPPI

ps. Kiitos kaikille lukijoille jotka ootte jaksanu lukee vaikka välillä vähän on kestänykki et uus postaus on tullu ja teit on tullu jo vähän yli 700!!! Oon todella otettu, kiitos paljon kaikille uusille sekä vanhoille lukijoille :)

26 kommenttia:

  1. ihania kuvia :) sun hiukset on NIIN unelmat!

    http://laurasxoxo.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. ihanii kuvii :) ja muute minkälaine kamera sul o?

    VastaaPoista
  3. ihana toi lipputakki!<3 mist se o?:))

    VastaaPoista
  4. Varotan, mä tuun ens yönä varastaan sun hiukses, ne on ihanat! :----O

    VastaaPoista
  5. oot niin superkaunis peppi (: ja ootko siis kunkus ? mikä keskiarvo sin piti olla :D ?

    VastaaPoista
  6. äää kyl tälläst blogii on nii ilo lukee ko oot niin älyttömän kaunis ja jotenki hirveen ilosen ja positiivisen olonen! sun postaukset saa mut joka kerta iloseks=) kiitos kun kirjotat tätä!(:

    VastaaPoista
  7. kaikilla duckface :D Oootte kaikki niin söpsöjä :))<3

    VastaaPoista
  8. mite toi 'i love u' juttu on tehty, iha sika siisti :p ja toi amerikanlippu-takki on ihana :)

    VastaaPoista
  9. voi oot kaunis♥ oon ihan kateellinen:)

    VastaaPoista
  10. rakastan noit kuviaaaa, peppi oot kaunis :)<3 ja haluun nähä suaa! rau

    VastaaPoista
  11. Sä oot silkkii<33

    VastaaPoista
  12. oot iha superkaunis ja sun hiukset on täydelliset !!

    VastaaPoista
  13. aivan upeet hiukset! mist toi lippuhuppari on? :) ja miten toi i love you -homma on tehty, vaik kui hieno!

    VastaaPoista
  14. sun hiukset on ihanat !! miten ihmeessä oot saanu ne noin pitkiksi ?? ♥:--)

    VastaaPoista
  15. pepppiiiiiiiiiiiiiii ! ♥ mull on iha sairaaaaaan kova ikävä sua :( katoin just pari päivää sit meijä videoit ja kaikkii kuvii :D ne on nii hauskoi !! muistan ku mä olin iha hajoomas tos ekas kuvas :D toi meijän karvanen monsterikuva tulee olemaan legendaarinen!!

    VastaaPoista
  16. hei! :--) oon ite pohjiksessa ja bongannu sun blogin joskus aikasemminki! Toivottavasti koulu ei ihan väsytä sua, abivuonna ainaki sit tuntuu palkitsevalta kun saattaa olla vaan joku 3 kurssii tai vastaavaa per jakso. Itellä on nyt 2 kurssia.. :D mutta viime kevät, siis kun olin kakkosella, niin huhhuh kun oli pelkkää 8 kurssia koko ajan.. Ja toivottavasti viihdyt tuol! :)) Ja niin sellasta vielä että, vaikutat tosi mukavalta ja tykkään sun tyylistä nätti tyttö!

    VastaaPoista
  17. Laura: Kiiitos paljon :)

    Rebecca: Thanks! Itelläni on sonyn alfa300 mut mikään näistä kuvista eii sill otettu :)

    A: Kiitos :) h&m:stä

    Anna: No eipä sua näkyny tona yönä niit varastamas, hehe :D Kiitospaljon! :)

    Ella: Voi kiitos paljon! En oo kunkus, vaan pohjiksessa ja pohjiksen k.a oli tasan 8 :)

    A: Vitsi et JUST TÄLLÄSET kommentit piristää mun päivää niin paljon!!! :) Kiitos sulle, että luet mun blogia ja piristät mun päivää :)

    Katariina: hehe voi kiitos :)

    Memmu: Se on tehty sellasil "hohto jutuilla" siis tiiätkö jos meet vaikka laivalla ostamaan sieltä baarista jonkun limun nii siin muakan tulee sellanen juttu joka hohtaa pimeessä, nii oltii ostettu evenkaa tollasii ja eve oli tuonu canadasta ja sit tehtii niillä toi :) kiitos paljon !

    Enya: <3

    Emilia: vooi kiitospaljon :) !!

    YASSU: Thankyou! :)) Oot ihana, pakko nähä ja PIAN <3

    A: sun sylissäsi, forever :) <3

    A: Kiitos :) !

    Tilda: Kiitos :) Se on takki ja se on h&m:stä. Ton "i love u" jutun selitys löytyy tost ylempää selitettynä :)

    A: Kiitos! Kunhan oon kasvattanu, tai en oikeestaan koskaan miettiny et nyt kasvatan takas pitkät hiukset, kunhan annoin vaa kasvaa :)

    Eve: Voooi! <3 Mäki katon aina välillä niit meijän videoit, ja osaan ne kaikki koht ulkoo :D Mäki oon aika hajoomis pistees siin kuvas :))) Niiin tulee ;)) <3 miss you buddy!

    Milena: Heippa! (: Joo oon nähny sut pari kertaa siel :) Ei se viel kokonaa mua oo saanu väsymään, mut pelkään et sitku talvi tulee nii saattaa se väsymys iskee.. mut en viel murehdi sitä :) Tota mä toivonki et ois vaa se joku 3 tai 2 kurssii per jakso, huhhu :D Enköhän mä viihdy, tai ainaki toivon niin. Voi kiitos paljon! :))

    VastaaPoista
  18. Voi, talvi tuntuu mustaki inhottavalta nyt.. Kai siit kuitenki jotenki sielviää. Nyt viel tuntuu niin tyhmältä kun tietää et kaikki pimeys ja kylmyys on edessä, ja se kaikki kestää niin pitkään..! Mut onneks on vielä ihana alkusyksy, rakastan sitä kun voi pukeutuu kerroksittain ja käyttää kivoja neuleita, huiveja tms! :)) ja kyl mä uskon että tuut viihtyy tuol koulussa! (:

    VastaaPoista
  19. Vitsi tää on ihana <3

    VastaaPoista
  20. en tajuu miten sulla ja sun kavereilla kaikilla on niin super ihanat ja pitkät hiukset ! oot muutenki super nätti tyttö ja tykkään tosi paljon sun blogista ! mut älä silti anna kusen nousta päähän vaikka kaikki kehuu sua kauniiksi (: koska nyt ainakin postausten perusteella vaikutat mukavalta ja kiltiltä tytöltä, just sellasseelta kehen kannattaa tutustua ! :D

    VastaaPoista
  21. Milena: Niimpä, jotenki viime talven jälkee jääny sellanen et ei vaa haluu sitä piemyttä enää koskaan kohdata, mut ei se varmasti oo niin paha sitte ku se tulee, kunhan oon vaa liiotellu sitä mun päässä nyt kesän aikana :) Sama, tykkään alkusyksystä tosi paljon, ku lehdet tulee punertaviks ja voi laittaa jo kaikkii huivei ja takkei ja just pukeutuu kerroksittain :) Kiitos, ja toivon sitä itekki, nii enköhän mä viihdy :) !!

    A: Voi kiitos, nii oot säki :) <3

    A: No kieltämättä tosi monella mun kaverilla on vähän pitemmät hiukset :) Ja kiitän suuresti tästä kommentista :) Ja joo tiedän ja oon huomannu et tosi usein mua tullaan tänne kehumaan kauniiks, mut ei mulla siitä vois ikinä nousta kusi päähän, koska mulla itelläni ei nyt niin älyttömän usein oo sellasii päivii et oisin täysin tyytyväinen mun ulkonäköön.. varsinkaan nytte ei oo oikeestaan pitkää aikaa ollu ja oon muutenki aika huono ottaamaan positiivistä kritiikkä/kehuja vastaan, ku en koskaan tiedä miten niihin vastata muutenku et tietenki kiittää, joten don't worry kusi ei tule koskaan nousemaan päähän :) !!

    VastaaPoista
  22. oooi ihan sairaan ihania kuvia sulla ! :) oot niiin kaunis, oonko ees hieman kade ? ;p <3

    VastaaPoista
  23. onks evellä pidennykset? :) millanen iho sulla on ja voisitko tehä meikkipostauksen ja hiuspostaus ois kans kiva? :))

    VastaaPoista
  24. ihana blogi :)

    http://nothinggonnastopus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  25. oot oikeesti ehkä maailman kaunein ihminen. ja sun hiukset on niin upeat. olen niiiiiiin kateellinen.

    VastaaPoista