sunnuntai 2. joulukuuta 2012

NEW HAIR

newhairnewhair2newhair3 newhair4


HELLOO! Taas meni näin kauan et sain aikaseks tehä uuden postauksen.... Pakko alkaa kantaa tota kameraa nyt mukana et sais kuvia tänne. Mutta niin, keskiviikkona kävin kampaajalla värjäyttämässä hiuksiin liukuvärjäyksen. Hui hitsi, että pelästyin ku palattiin kampaajan kanssa värin pesemisen jälkeen takas siihen tuolille... pelästyin mun peilikuvaa, mun mielessä hyppäsin sinne kattoon aikamoisel vauhdil. Mun märät hiukset näytti tyvestä ihan mustilta ja olin ihan paniikissa. Onneks ku kampaaja alko föönätä niitä, mun paniikki vähän laantu. Se kampaaja halus heti kans kihartaa ne, joten heti ku se oli saanu ne kiharrettuu aloin jo ajattelee et "näist tuliki ihan kivat". Suurin shokki oli se, et en ollu ajatellu yhtää et nyt must tulee "brunette". En tiiä mitä olin ajatellu, mut kelasin et pysyisin kuitenki jotenki blondina.. Nooo onneks oon näihin jo jotenki tottunu, mut menee täs viel hetki. En oikee tykkää näistä sillo ku nää on ihan suorat. Vähän kiharrettuna tykkään näist taas tosi paljon! Viime viikolla loppu koeviikko ja alko heti putkee koko lukio ajan ehkä hirvein jakso.. 4 kertaa viikossa klo 16 kouluu.. mut onneks ne on vaa wanhojen harkat :) Nyt lähen nukkumaan, koska mulla on törkeet univelat koeviikolta. Hyvät yöt ja hyvää alkavaa viikkoo!

-PEPPI

ps. MUN YKS PARASKAVERI ON TAAS SUOMESSA, IHANAAA! :)

24 kommenttia:

 1. laita kuvaa hiuksista suorinaki!! :) ihanat hiukset on kyllä, kuolen kateuteen!

  VastaaPoista
 2. Voi sulla on aivan upeat hiukset...:)

  VastaaPoista
 3. Noi hiukset on ihanat!!! Toi väri sopii sulle täydellisesti:)

  VastaaPoista
 4. Haaa!! Yhdennäköisyyttä olsenin kaksosiin havaittu! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan sika hienot hiukset, sopii sulle hyvin ja nätti oot:-)

  VastaaPoista
 6. Mä muistan kans ku olin kampaajalla, ja värjättiin punasia hiuksia mulle, värin pesemisen jälkeen katoin peiliin, mun mrät ähiukset näytti IHAN violeteilta, no menin kans ihan paniikkiin ja shokkiin että tuliko mulle violetit hiukset, muta sit ku se alko föönata niitä niin kyllä ne sitte näytti hyvältä vaikka vieläkin silloin ehkä violetilta, mutta kun nää on nyt haalistunut niin nää on upeat!

  Pointti oli siis että nuo sun hiukset on tosi upeet ja kun tosta vielä haalistuu hieman niin tulee sellaset ihanat tuhkansävyset hiukset, oioi :-) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos et kirjotit tän, tai tuli sellanen ilonen ja kivempi fiilis jotenki nyt :) toivottavasti oot oikees :)

   Poista
 7. voi ei ne entiset hiukset oli paljo paremmat :/ mutta onhan noiki ihan hienot, mut mun mielestä ne vaaleet sopi vaan paaljo paremmin ja oli hienommat! :o

  VastaaPoista
 8. Demissä "Linkatkaa kauniita suomalaisia!"

  TwoAndHalfMen 18:52 (4/21)

  http://runthistown-peppi.blogspot.fi/
  tää bloggari o mun mielest ainaki kaunis :)

  VastaaPoista
 9. mul kävi samal taval, värjäsin blondeihin tumman tyven liukuvärjättynä ja olihan se aika shokki! mut siihen kyl tottu pian, mut nyt oon tosin taas blondi, ku ei toi liukuväri ollu ihan mun juttu :) mut ihan kivat noi sun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kuullostat ihan multa! Nimittäin ei tää tunnu yhtää multa :( onneks kohta pääsen dubaihin vaalentamaan näitä! :) mut kiitos paljon!

   Poista
 10. mulla ihan toi sama, vaaleista liukuvärjättyihin eikä ollenkaa tunnu mun jutulta! ootan myös et pääsen vaalentamaan näit taas, kun kuukauden välein ei kuitenkaan viitti maksaa itteää kipeeksi kampaajal:D

  VastaaPoista
 11. oii ihanat hiukset!!
  http://elina-aam.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. millanen wanhojen mekko sulla on? minkävärinen vaik?:)

  VastaaPoista
 13. onks toi sun poikkis tossa bannerissa oikeessa yläkulmassa? :)

  VastaaPoista
 14. Voitsä pliiiis tehä uude postauksen

  VastaaPoista
 15. Oikeesti kaipaan sun hyväntuulisii ja ihanii postauksia:(

  VastaaPoista