perjantai 1. helmikuuta 2013

DUBSU


IMG_9911IMG_9912IMG_9916IMG_0129IMG_9925IMG_9970IMG_9945IMG_9957IMG_9990IMG_0001IMG_0006IMG_0040IMG_9986IMG_0263IMG_0209IMG_0208IMG_0150IMG_0108IMG_0109IMG_0099IMG_9944

Oltiin tänäkin vuonna perinteisesti perheen kanssa Dubaissa. Lähdettiin muutama päivä jouluaaton jälkeen ja vietettiin siellä uusvuos. Oliks tää nyt 13:sta kerta siellä? En oo varma, mutta kuitenkin sen takia, että ollaan oltu siellä jo niin monta kertaa nii meille on juurtunut jo sellasen tietty "loma rutiini" sinne. Elikkä päivisin otetaan aurinkoa hotellin uima-allas alueella tai sitten rannalla. Kunhan vaan ollaan monta tuntia ja rentoudutaan, ja sen jälkeen lähdetään hotelli huoneistoon syömään lounasta. Alkuillasta me suunnataan yleensä johonkin kauppakeskukseen, kun niitä nyt sattuu löytymään sieltä joka nurkan takaa, fine with me ;) Siellä menee koko ilta ja palataan hotelille nukkumaan. Tällänen päivä toistuu yleensä ihan vähintään 4 kertaa viikossa, mut välillä koko viikon :) Ahh, toi on niin ihana ja tuttu paikka, tollanen talvi-koti aina viikon ajan vuodessa. Eiköhän me eksytä tonne taas tänäkin vuonna :) No mutta nyt takas tähän viikkoon.. Nyt on 4 koetta takana ja vielä yks koe edessä. Huh, menipä se kovalla vauhdilla se koeviikko. No, hyvä vaan :) Oon onnistunu kerää taas ihanat univelat näiden kokeitten takia. Aikasintaan oon päässy nukkumaan kahentoista jälkeen ja myöhäsintään noin klo 2.30 yöllä. Sitte parin tunnin silmien lepuuttamisen jälkeen vauhdilla kouluun silmät ristissä ja kynä tulessa väsertämään koettaa. Noh, tää on mun aika "perus" koeviikko rutiini :) 

Tuli tässä mieleen kun nyt on taas intoa täynnä tän blogin panostamisen suhteen, että kiinnoistaisko teitä kysymyspostaus tai jokin muu postaus? Saa siis vapaasti ehdotella ja mä pyrin toteuttamaan niitä :)  Hyvää viikonloppua kaikille!

- Peppi

11 kommenttia:

 1. Tosi ihania kuvia!! :) ja jooo kysymyspostaus, videopostaus ja huonepostaus ois tosi kivoi jos tekisit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) ja ku tsekkaat edellisen postauksen nii sielt löytyy huonepostaus!

   Poista
 2. Dubain ostoksista postaus, sitten semmone ois tosi kiva mihin valitsisit sun lempi asukokonaisuuksia kevättä varten ja kuvaisit niitä, postaus kuinka pidät ittes kunnossa esim urheiletko jotenkin käytkö salilla tms? Millainen ruokavalio sulla on ja tämmösiä voisit kertoa siinä postauksessa:) lisää dubai kuvia ois myös tosi kiva nähdä ja ihan huikeeta ois musta nähä kuvia susta kaiken ikäsenä ihan vauvasta tähän ikään ja siinä voisit kertoo miten sun mielestä oot muuttunu ja mitä kaikkea merkittävää on tapahtunu :D sillee aikajana tyyppisesti! :)

  VastaaPoista
 3. Vaatepostaus, videopostaus ja hiuspostaus olis tosi kivat:) ihanaa ku oot taas alkanu kirjottamaan, tykkään meinaan ihan älyttömästi sun blogista!:)

  VastaaPoista
 4. vau mitä kuvia!!!:)

  http://betterlatethannever-saara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. tee harrastuspostaus, et kerrot mitä harrastat tai mitä oot harrastanu ja kuvia ja jotain niistä :)
  ja sit kans toi kuvapostaus susta eri ikäisenä ois kiva.
  ja lempparijutut kuvina.

  kiva blogi ja kiva kun postaat taas!!

  VastaaPoista
 6. Wau! Kauhea matkakuume tuli kun katsoi näitä kuvia ja muutenkin ihan huippu blogi sulla! :-)

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista