keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

I need to be free with you tonight


IMG_1138IMG_1141IMG_1253IMG_1158IMG_1161IMG_1275IMG_1215

Ciao! Tässä vähän kuvia eilisestä asusta. Pakko kyllä myöntää, että olin vähän tyhmä ku ton asun päälle vetäsin ja lähin kouluun tarpomaan. Olin ihan jäässä, mutta en vaa yhtään tykkää enää käyttää paksuja talvi takkeja missä tuntuu, että näytän pallolta tai patukalta. Ekaa kertaa väkersin ton nutturanki päähän sen jälkeen ku värjäytin liukuvärjäyksen. Olin vähän pelänny et näyttää tosi hölmöltä noi vaaleat latvat ton nutturan ympärillä, enkä ollu edes raaskinu kokeilla. Mutta onneks aamulla otin sen riskin ja väkersin ton nutturan nopeesti ennenkuin juoksin pysäkille odottamaan bussia. Ihan kivalta se musta näytti :) 

Mutta nyt tarvisin vähän apua teiltä, mulla on pienoinen ongelma.. Oon tosi laiska lukemaan terveystiedon kirjoituksiin. Oon aina ollu tosi huono lukemaan kokeisiin. Vasta vikana iltana yleensä kaivan kirjan mun nenän eteen ja pahimmissa tilanteissa oon lukenu koko yön ja menny tekemään kokeen kahen tunnin yöunien jälkeen. Mutta nyt ei oo varaa tollaseen lusmuiluun. Jos kellään on antaa mulle minkäänlaista vinkkiä miten saisin itteni pysymään nenä kirjassa kiinni enkä koko ajan keksimässä jotain muuta tekemistä, niin ilomielin otan kaikenlaiset vinkit vastaa, niitä tarvitaan nyt! 

Ainiin, väsäsin muuten maanantaina mun blogille myös oman facebook sivuston. Ajattelin, että jos en aina ehdi postailemaan niin päivittelisin sinne uusimpia kuulumisia ja voisitte sieltäkin seurailla mun tekemisiä :) Jos yhtään kiinnostaa, nii käy tykkäämässä mun facebook sivusta TÄSTÄ. Linkki sinne löytyy myös tosta sivupalkista. Mua voi myös kaikki halukkaat seurata instagramista: pebau. Nyt koitan vaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja lukea, odottelen myös, että Eelis saapuis meille ja pääsisin käpertymään sen kainaloon illaks :)

- Peppi

27 kommenttia:

 1. voisitko joskus kirjata tänne yhden päivän ruokapäiväkirjasi?? että mitä kaikkee oot syöny aamusta iltaan! ku en tajuu miten pysyt noin laihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä, pitää kattoo :) mut esim tänään oon tähän mennessä syöny aamupalaksi puuroa, koulussa about 6 kalapuikkoa ja perunamuussia, kotona välipalaksi spaghettia ja jauhelihakastiketta ja nyt äsken söin päivälliseks/illalliseks kanaa ja riisiä ja vielä lisäks oon popsinu pitkin päivää poppareita. Muhun ei oo koskaan vaikuttanu se että vaikka söisin kuinka paljon tahansa esim pikaruokaa nii ei se mua lihota. Meillä on kaikki suvussa ja perheessäkin hoikkia ja äiti oli vielä muakin hoikempi vielä 20-vuotiaanakin :)

   Poista
 2. tosi kivalta näyttää toi nuttura:-)

  VastaaPoista
 3. Minkä kokonen jalka sul on? Ja kuinka pitkä oot :)

  VastaaPoista
 4. iha vinkkinä tohon terveystietoon et oisit suosiolla jättäny sen syksyyn ku 2.vk kevääl on muutenki kiire ku on paljon kursseja ja muuta menoo mut sitte abivuonna kaikki on samas tilantees ni voit mennä kavereiden kaa kirjastoo lukee ku ne on samas tilantees sillo :) ite meinasin kans kirjottaa nyt mut opo sano et ei oo järkee just ton takii :) mut tsemppiä kummiski !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä koin tän paremmaks vaihtoehdoks, koska en joudu tällä tavalla lukemaan neljiin kirjoituksiin samaan aikaan ja itteni tuntien tiiän etten siihen ois pystyny :) kiitos!

   Poista
  2. kirjotatko 4 ainetta syksyl? :o

   Poista
  3. En, vaan just sanoin että jos en olisi kirjottanu terveytietoa nyt keväällä niin joutuisin kirjottamaan neljän ainetta ens keväänä. Eli kirjotan nyt terveystiedon, ens syksynä yhen aineen ja ens keväänä kolme ainetta :)

   Poista
 5. Mulla ei tuu muuta mieleen ku et mee kirjastoon lukemaan?:) Siellä ainaki pystyy keskittymään ja ei voi koko ajan tehä jotain muuta. Mulla se on ainaki auttanu, koska omistan just ton saman ongelman ku säkin.:D tsemppii lukemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitin viime viikolla mennä kirjastoon lukemaan.. Tuntu ettei siitäkään tullu mitään. Siellä ei ollu kuin sohva vapaana (eli en päässy pöydän ääreen istumaan) ja siinä sohvalla tuntu vaa että haluun löhötä ja nukahtaa :D ehkä mun pitäis kokeilla tota uuestaa jos pääsis pöydän ääreen istumaan:)

   Poista
 6. nilkat paljaana! huiii hyrrr :D

  VastaaPoista
 7. tosi ihanat noi conssit!! ja kivalta näyttää kans nuttura :)

  VastaaPoista
 8. mistä sun paita on?

  VastaaPoista
 9. Kirjotuksii semmonen vinkki et älä aseta sitä rimaa liian korkealle vaa ota just semmosii pikkusii välietappeja. Et esim luet vaa pari kappaletta ja sit saat pitää vaikka tauon ettei tarvi ruveta ajattelee et apuaaaa nyt pitää lukee koko kirja. Ainaki mua on auttanu :))

  Visit My Blog One Less Lonely Dancer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos vinkistä!!! Toivottavasti toi auttais mua :)

   Poista
 10. Nii eli siis mieti kuinka tärkee juttu se on sulle esim tulevaisuuden kannalta ja ajattele että tää on vaan puolentoista viikon rutistus ja sen jälkee saat lepäillä. Tää kuullostaa vähän itsestäänselvältä vinkiltä, mutta toimii mulla, haha tai sit tää johtuu siitä et oon abi ja siks mietin tulevaisuutta niin paljon.

  Toinen tosi outo vinkki on että kato joku elokuva missä opiskellaan. Oikeesti sen jälkee kun katoin sen "The Social Network" -elokuvan mis ne on siel huippuyliopistos (suosittelen kattomaan!) niin mulle itelleeki tuli sellain fiilis et haluun olla fiksu ja " suorastaan janoan lisää tietoa" (vaikken mihinkää Oxfordii ole hakemassakaan :D), mutta siis se opiskelumotivaatio tarttu muhun sitä kautta. Kuullostaa tyhmältä mutta toimi mulla :).

  VastaaPoista
 11. mun vinkki että esim. kirjastoon lähtiessä jätä puhelin kotiin!!:) tai kotona pyydä jotain piilottamaan/takavarikoimaan se? mulla on ainakin lukiessa ongelmana että koko ajan pitää tsekkailla facebookit ja instagramit sun muut...

  myös värikkäät alleviivaustussit auttaa, kynä kädessä oot tavallaan koko ajan "valmiustilassa" etsimään kappaleesta alleviivattavia avainasioita ja asiat painuu mieleen paremmin.

  tsemppiä kirjoituksiin! :)

  VastaaPoista
 12. Oot Peppi ihan todella kaunis!:)

  VastaaPoista
 13. Tee lukusuunnitelma joka ei oo liian rankka. En tiedä paljon sulla on lukemista, mut esim kappale per päivä tai 20 sivuu per päivä. Sit on selkeetä paljon pitää lukee kerralla, ei tunnu mahdottomalta ja saa myös lopettaa heti kun on saanu sen päivän lukemiset valmiiksi ettei tunnu siltä et pitäis koko ajan lukee :).

  VastaaPoista
 14. Mulle tulee jostain syystä aina hirveen hyvä fiilis ku luen sun blogia :D

  Kirjottaako kukaan sun kaveri terveystietoo? Mee opiskeleen kaverin kanssa?
  Tai sit jos puhelin tai läppäri vie voiton, niin samalla ku tekstaat tai juttelet kaverille niin katot jostain takaa jonkun käsitteen minkä vaan selität sille :D tai muuta jotakin asioita mitkä tuntuu vaikeilta sulle :D

  Ja sama kun oot koneella, niin googletat vaan jotain terveystietoon liittyvää ajankohtasia aiheita mistä vois olla nyt ym. on vaikeeta sulle ja luet netistä :D Tsemppiä sulle! Mulla oli kans tosi vaikeeta lukee kirjotuksiin ja esim psykan & enkun kirjotuksiin "lukeminen" oli sitä, että edellisen päivän ennen kirjotuksia paniikissa luin :D

  Ja oot kyllä ihan sairaan nätti! :)

  VastaaPoista
 15. kokeisiin luku kantsii tehä jossain rauhallisessa tilassa et mee semmoseen avaraan ja hiljaseen tilaan, ei todellakaa kannata lukee esim. sotkusessa huoneessa tai levottomassa ympäristössä ku se saa mielen muualle ja on stressaavaa. ja ite ain ostan vitamiinivettä ja karkkii ja istun pöydän ääreen, ja mietin että ei mun tarvii ku lukea. ei kannata stressata tai painostaa itteensä liikaa, jos se lukeminen on oikeesti sillä hetkellä semmonen juttu et sä et vaan pysty keskittymään nii ootat pari tuntia ja sitte yrität uudestaan :) ja aina yhen kappaleen luettua kirjota paperille mitä kaikkee muistat kappaleesta, ja mitä sä et oppinu vielä. sitte luet uudestaa ne asiat mitä sä et vielä oppinu :) auttaa ainaki mua tosi paljon! tsemppii kyllä sä pystyt!! :)

  VastaaPoista
 16. http://kaisa-asiam.blogspot.fi/2012/12/suomessa.html#comment-form
  tossa postauksessa, vikassa kuvassa niin mistä sun paita on?:)

  VastaaPoista