tiistai 16. huhtikuuta 2013

Viikonloppu ulkomailla


IMG_1815
IMG_1807IMG_1809IMG_1762IMG_1770IMG_1760IMG_1773IMG_1838IMG_1825

Heippa! Lähettiin Eeliksen kanssa lauantai aamuna vähän kello kuuden jälkeen aamulla kohti Helsingin länsisatamaan. 9.30 oltiin jo Tallinnassa ja otettiin taksi meijän kämpille. Majoituttiin siis meidän ystävän super isoon opiskelijakämppään. Vähän myöhemmin lähettiin käppäilemään kohti Vapianoa. Sen jälkeen kierreltiin keskustan kaupat läpi. Mukaan lähti mekko, sifonkipaita, takki (näkyy kuvissa), laukku sekä korviksia. Oltiin viiden jälkeen jo niin poikki, että lähettiin kipittelemään takas kämpille. Illalla vaan syötiin ja rentouduttiin hyvin. Sunnuntaina nukuttiin pitkään. Eelis tykästy Vapianosta niin paljon, että mentii vielä sunnuntaina uudestaan sinne syömään :) Kierreltiin vielä pari kauppaa ja lähettiin pakkamaan ja takas satamaan. Vaikka aika meni tosi nopeesti, niin viikonloppu oli todella onnistunut ja ennen kaikkea rentouttava. Nyt pitäis lukea uusintoihin ja tehä vaikka mitä koulujuttuja... Kuka näitä jaksaa? Huoh, pakko kai se on. Eli nyt koulujuttujen pariin. Adios! 

- Peppi

9 kommenttia:

 1. Mite sä kiedot ton kaulahuivin aina noi hienosti? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiedon sen normaalisti mun ympärille, sitte solmin ne päät löysästi yhteen ja vedän ton lopun kaulahuivin sen "solmun" päälle, niin se näyttää tollaselta tuubi-huivilta :)

   Poista
 2. Oot hurjan kaunis! ♥ millä kiharrat sun hiukset ja miten saat ne pysymään, vaik ne on noin pitkät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia :) Yleensä kirharran suoristusraudalla, mutta kuvissa olin kihartanut puikkokihartimella. Kyllä ne tietenkin lässähtää päivän mittaan, mutta kyllä ne tollasina pysyy aika hyvin ja kauan. Laitan myös heti kihartamisen jälkeen lakkaa :)

   Poista
 3. oot niin nätti! :-) ja toi takki on ihana!

  VastaaPoista
 4. mistä toi sun takki on ? :--) ihana ! ja sun poikaystäväs on KUUUUMAAA :--D !

  VastaaPoista
 5. Oon kans menossa ens perjantaina Tallinnaan, niin mitä kauppoja suosittelisit siellä? :)

  VastaaPoista