torstai 1. toukokuuta 2014

Fourever

girlsweekend2

girlsweekend4

girlsweekend5

girlsweekend6

Viikonloppuna tuli otettua hyvän sään ansiosta paljon kuvia! Kun pääsin kotiin ja sain kaikki kuvat koneelle aloin heti selailemaan ja muokkailemaan kaikkia kuvia postausta varten. Näiden kuvien piti alunperin tulla jo tohon edelliseen postaukseen, mut kuvia tuntu olevan jo niin paljon, joten halusin karsia jotain pois. Sit havahduin näihin kuviin ja huomasin kuinka erilaiset tyylit meillä kaikilla on. Ja mulle tuli jotenki sellanen olo, että nää kuvat kuvailee meitä ja kertoo jotain siitä, että me ollaan kaikki yhtä erilaisia niin kuin nää kuvatkin. Meillä kaikilla on ihan erilaiset luonteet (vaikka kuitenkin aika räiskyvät persoonat oikeessa seurassa). Mutta vaikka ollaan niin erilaisia, niin loppujen lopuks kuitenkin niin samanlaisia. Ja koen itteni niin etuoikeutetuksi, että oon löytäny jo päiväkodista mun parhaat ystävät, jotka tiedän, että tulee olemaan mun elämässä aina.

Onko siellä ruudun toisella puolella muitankin, jotka kokee itsenä etuoikeutetuksi samasta syystä? :)

-Peppi

2 kommenttia:

  1. On! Meitä on viisi ja tutustuttiin ala-asteella kokkikerhossa, käytiin lukiot ja amikset eri kaupungeissa mutta joka kuukausi ollaan aina tehty aikaa ja nähty♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, että teijänkin ystävyys on pysyny vaikka ootte ollu eri lukiossa! Ja toi on tärkeetä, että teette toisillenne aikaa :))

      Poista