tiistai 10. kesäkuuta 2014

Summer Saturday

P5243105P5243031rakaskesäP5243034P5243095P5243110P5243066waterfall

Vietettiin kesäistä lauantaita Kotkassa, kun rakas pääsi pariksi tunniksi vapaille armeijasta. Kotkan keskustassa on ihana Sapokan vesipuisto, jossa on tosi kaunis vesiputous. Mentiin vesiputouksen yläpuolelle nauttimaan auringosta - tai ehkä mä nautin ja Eelis kärsi paksuissa inttivaatteissa :D

-Peppi

8 kommenttia:

 1. Miten tollanen nuttura tehdään? Tosi kivan näköinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katotaas mitä täst mun selityksestä tulee :D elikkäs: laitat hiuksia ylös samalla lailla kun oisit laittamassa ponnaria, mutta et vedäkkään hiuksia kokonaan ponnarin läpi, ja sitten teet saman uudelleen. Tollanen perus "vetäsin hiukset vaan ylös" -nuttura, ei sen kummempi!

   Poista
 2. oot todellllla upea <3
  kauan ootte nyt ollut eeliksen kanssa yhessä? :) miten teidän suhde on muuttunut ajan saatossa, paraneeko suhde sen syventyessä? millaisia tulevaisuudensuunnitelmia teillä on? oon aina ihaillu teitä pariskuntana, vaikutatte niin onnellisilta!

  VastaaPoista
 3. minkä merkkinen puhelin sulla on ? :-)

  VastaaPoista
 4. Heeei en oikee tiiä et päivitätkö enää, mut kohta ois amk haku eessä, ja ajattelin suunnata Kotkaan. Joten aattelin kysäsätä että mikä ois sun mielestä hyvii asuinalueit ja mitkä ei? Kiitti jos tiiät ja vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ois miulle tosi tärkeetä, nii jos käyt tääl viel ni voitko vastata miulle? :)

   Poista
  2. Sori käyn täällä niin harvoin! Mut en suosittele karhuvuorta tai hovinsaarta ja jos oot tulos opiskelee nii kannattaa kyllä etti kämppä keskustasta eli kotkansaarelta :)

   Poista
 5. Meinaatko enää päivittää?:(

  VastaaPoista