tiistai 30. lokakuuta 2012

Today's outfit

Hola! 
Sain eilen tosi positiivisen uutisen tai siis huomasin ite eilen tosi ilosen jutun. Eli aloin eilen vähän tutkii mun kameraa, koska halusin sen niin kovasti taas mun käyttöön. Huomasin ettei se varsinaisesti ollutkaa rikki! Kameran muistikortti paikan lukitus on vaa rikki, mut jos painan sen "kannen" siihen ns. pakolla kiinni niin kyllä se toimii :) Oon niin ilonen! Ja nyt voin siis taas käyttää sitä, eikä tarvinnu ees viedä mihinkää korvattavaks ku tosiaan se korjaaminen ois maksanu varmasti paljon. Eli tänään heti kun pääsin koulusta kotiin, raahasin mun isoveljen ulos räpsimään muutaman kuvan mun tän päivän asusta :)
Nyt voin taas alkaa panostaa blogiin kunnolla! Hii, oon niin ilonen.

IMG_9362
Takki- Stockmann, One way
Huivi- Promod
Farkut- Carlings
Kengät- Bershka

IMG_9406
IMG_9388
IMG_9392
IMG_9363
IMG_9393
IMG_9364IMG_9376

-PEPPI

23 kommenttia:

 1. ihanat kengät sulla :-)

  käy katsoo munki blogi ja jos tykkäät - liity lukijaks!
  julia-angelika.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. jee kiva ku sait kameran kuntoo! :) ihana asu ja oot tosi kaunis!! :)

  VastaaPoista
 3. ootko koska ostanu ton takin one waysta ja paljonkohan oli hintaa?:-) oot kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ostin ton tallinnan one waysta, ja makso joku 65€ kai jos muistan oikein :)

   Poista
 4. voiskohan tota takkia käyttää talvellaki et onks se niin lämmin? tosi nättinä taas! :)

  VastaaPoista
 5. OOot tosi kaunis!! :) Hei monelta oot menossa huomenna sinne kirppikselle? Tai mihin aikaan teil on pöytä varattu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja voi vitsi ku huomasin tän kommentin näin myöhää:( oltii siellä jo heti 7jälkee aamul ja lähettiin joskus klo 14 :)

   Poista
 6. mikä kännykkä sinulla on?:)

  VastaaPoista
 7. Tuumin tossa sellasta asiaa, että tää oli kiva postaus sillon 3 viikkoa sitten ja koko ajan käyn tsiigaamassa että oisitko tehnyt jo uutta postausta! Mutta ei ! :( Ymmärrän että sulla ei välttämättä ole aikaa tai välttämättä minkäänlaista inspiraatiota postauksien tekemiseen, mutta tekisit vaikka jonkun höpöttely videon. Ois nimittäin ihana lukea useammin tätä sun blogia, koska tää on musta tosi hyvä, jos vain postailisit useammin. Näin joulun alla ei sulla varmaan ole aikaa postauksien tekemiseen ja kyllähän me kaikki se ymmärretään ! :) Vaan kun sanoit että toivoisit että annettas rakentavaa kritiikkiä, niin sellasta ois että postailisit useammin! En millään " pahalla " tätä kommenttia kirjoittanut, vaan ku haluisin että tulis enemmän postauksia, jos sulla ei ole siihen hirveästi aikaa, niin sille ei sitten voi mitään. Tästä tuli aika pitkä viesti,mutta niin. Oot ihana ja tosi kaunis :) en tarkoittanut tällä viestillä loukata millään tavalla. Hyvää joulua! =)

  VastaaPoista