sunnuntai 28. lokakuuta 2012

WEEKEND

Happy Halloween! 
Täällä taas, miten tää tuntuukaan niin vaikeeta nykyään saada postausta aikaseks.. Tuntuu nii turhalta ku kamera on rikki ja pölyyntymäs mun huoneen nurkas. No mut onneks tällä nyky teknologia pelaa kuitenki! Väsäsin kännykällä nopee muutaman kuvan kollaasin mun viikonlopusta :) Eli perjantaina olin viettämässä Halloweeniä kaverin juhlissa, ja oli törkeen hyvät juhlat! Kiitos vielä Lauralle niistä :) Lauantain ja tän päivän oon viettäny vaa kotona, ottanu rennosti. En tykkää nykyää yhtää olla mun huoneessa.. Syyn kaikki varmaa ymmärtää tosta vikasta kuvasta. Tääl tulee heti vaa niin levoton ja stressaantunu olo. Ja en kestä, tää on ollu tän näkönen jo monta viikkoo.. Tää on sen takii ollu paljon vaikeempaa ku "normaali huoneen siivous", koska tää on ns. suursiivous, eli heitän kaikkii vanhoja tavaroita pois, esim koulutavaroita, vaatteita ja KRÄÄSÄÄ. Oon ollu aina niin huono luopumaan mistää tavaroista, mut nyt oikeesti ku käyn näit tavatoit läpi nii tulee koko ajan vaa sellanen olo kuinka tyhmä oon ollu pienenä, miks en oo vaa heittäny roskii esim jotai kuitti kasoi vaa oon vaa päättäny tunkee ne johonki kirjekuoren sisälle.. MITÄ?! Toivoisin vaa et joku siivois tän mun puolesta tai et joku hankkis mulle taikasauvan, tuntuu toivottomalta. Mut pakko tää on vaa tehä ja pitää pysyy positiivisena :) Huomenna on taas maanantai ja pitäis raahautuu koulunpenkille istumaan.. Ens viikoks ei mitää muita sen suurempii suunnitelmia oo, paitsi se että mennään ens sunnuntaina Juulin, Juulian ja Enjan kanssa Valtteriin myymää kaikkia vanhoja vaatteita ja tavaroita! Nyt iltapalalle ja sit nukkumaan :)


-PEPPI

10 kommenttia:

 1. ihana postaus ja jotenki tuli kauhee himo alkaa siivoo omaa huonetta joka on kans aika kauhees kunnos.:D kiva toi imac, sul varmaa aika hyvätuloiset porukat:D

  VastaaPoista
 2. Haha kiitos :) en täällä kerro mitään mun vanhempien tuloista, mutta oon ite maksanu ton koneen kokonaan!

  VastaaPoista
 3. Mitä sä esitit tuolla halloween pippaloissa? :D Mistä toi merimies? hattu on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis merikapteenia, itehän sä vastasit jo tohon sun kysymykseen :D naamiaiskaupasta

   Poista
 4. monelta ootte menossa valtteriin, aattelin nimittäin sunnuntaina käydä kiertelee kauppoi nii voisin tulla itseasiassa kattelee jos valtterista löytyis jotain kivaa! :)

  VastaaPoista
 5. näyttää kivoilt halloweenjuhlilt ja muutenki kivasti oot saanu sun hiukset!:)

  VastaaPoista
 6. ai missä oot sit töissä jos sul on vara noin isoihin ostoihin? vau

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä ostin ton jo 2 ja puol vuotta sitten, jollon olin säästäny tohon jo kauan sillon ja käytin konfis rahoja myös tohon!

   Poista