torstai 6. kesäkuuta 2013

Maxi dress


foodfood2KaisaEnjaWalkPeppimaxidressIMG_2181

Viime perjantaina mentiin tyttöjen kanssa kokeiden palautusten jälkeen kahvittelemaan pitkästä aikaan. Perjantaina kyllä sattu ja tapahtu.. Onneks kaikista lopulta selvittiin! Oon ihan rakastunu tohon mun maksimekkoon. Muistan, kun vielä pari vuotta sitten ne ei ihan iskeny mun silmään, mut viime kesän lopussa aloin mieltyy niihin, mutta sillon en kuitenkaan saanut vielä aikaseks ostaa mekkoa omaan kaappiin. Noin kuukaus sitten löysin tän mekon h&m:stä ja pakkohan se oli ostaa. Nyt on toiveissa löytää lisää maksimekkoja kaikissa väreissä! 

-Peppi 

7 kommenttia:

 1. Ite oon koko ajan kyllä tykänny paljon maksimekoista, muttako ne on niin epäkäytännöllisiä! : D Omistan muutaman aivan ihanan, mutta ne jää aina kotia kaappiin ko pyöräilen joka paikkaan :DD On aika itsemurha ko tollanen menee pinnojen väliin :D tai sitten näytät muuten vaan ihme pallerolta ko pyöräilet se kiskottuna reisiin asti :DDD
  Muttajoo, ihania ne on silti!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo itekki oon pyöräilly pari kertaa se päällä ja vähän hassultahan se näyttää/tuntuu :D mutta jep ne on aivan ihania! :))

   Poista
 2. mitä perjantaina tapahtu

  VastaaPoista
 3. Ootte kaikki niin upeita ! Toi mekko sopii sulle älyttömän hyvin ! (:
  http://nellimari.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. mistä noi kengät on? ihanat! :)

  VastaaPoista