perjantai 21. kesäkuuta 2013

Keskiviikko

IMG_2641IMG_2632IMG_2651IMG_2642IMG_2640IMG_2647
IMG_2662

Moikka! Tulikin tälläinen pieni hiljaisuus täällä, ups. Mutta siihen on parikin hyvää syytä.. Viikonloppu vietettiin mökillä, oon ahertanut töissä, ollaan muutettu toisesta kämpästä väliaikaseen kämppään ja tää kone ei oo millään halunnu lisätä mun kuvia tänne vaikka oon tuhansia kertoja kokeillut. Eilen sain vihdoin parin tunnin väsäämisen jälkeen kuvat sekä kännykästä että kamerasta ladattua tänne :) 

Keskiviikkona oltiin siis viettämässä molempien vapaapäiviä Kotkan Varissaaressa. Lähdettiin parin kaverin kanssa jo aamulla klo 11 laivalla ja siellä vietettiinki koko päivä nautiskellen auringosta ja söpöstä sorsa perheestä :) Voi kunpa ois enemmän tollasia aurinkoisia päiviä..

 Tänään lähetään Eeliksen kanssa taas huristelemaan kohti meidän mökkiä ja viettämään juhannusta sinne sukulaisten kanssa! Hyvää juhannusta kaikille :)

- Peppi

4 kommenttia:

 1. Olet tosi nätti(:
  Miten oot noin ruskea? :)

  VastaaPoista
 2. Mikä malli tai mistä se sun michael korsin laukku on, oon katellu sitä hamiltonia pienenä, sitten muistin yhtäkkiä sun kuvan instagramista jossa sulla on se laukku.. :D pakko saada!

  VastaaPoista
 3. aika hiljasta on ollu kyllä nytkin...

  VastaaPoista
 4. Oot ihan törkeen nätti:) mä tykkään sun kulmista ja hiuksista tosi paljo:) oot täydellinen ja sun poikaystävä on tosi söpö!!

  VastaaPoista