sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Lauantai-ilta

P3291150lauantai-ilta2P3291158lauantai-ilta1
P3291170lauantai-ilta3P3291227

Heips! Ilta jatkui Kaisalla, niin kuin edellisessä postauksessa mainitsinkin :) Itse saavuin paikalle suunniteltua myöhemmin, joten pääsin istumaan suoraan ruokapöytään. Kattaus oli Kaisan lasitetulla terassilla, joten päästiin samalla avamaan ns. terassikausi. Ruuan loputtua kuuntelimme hyvää musiikkia, joka vei meidät välillä mukanaan, kun löydettiin itsemme tanssahtelemasta iltataivaan alta. Ilta oli siis "täydellinen tyttöjen ilta".

-Peppi

8 kommenttia:

 1. Ihanaa kun postaat niin usein! Toivottavasti jatkuu viel. Onko kukaan teistä (sinä ja nää tässä postauksessa näkyvät ystävät) miettinyt että tekisitte bloggailusta sivutyön? Luulen et tiheällä postaustahdilla nousisitte nopeesti suomen kärkikastiin.

  VastaaPoista
 2. No tää mun "usein postailu" alkoi vasta nytten, joten toivon itsekkin, että jatkuu tälläisenä pidempäänkin :) Kaisan ja Juulin blogit ovatkin jo suhteellisen suuressa suosiossa, eli heille bloggailu onkin jo vähän "vakavempaa", mutta mun blogi on nyt tän postailu taukojen takia jäänyt tälläiseksi satunnaiseksi harrastukseksi. Mutta toivottavasti tää mun postailu vähän tästä paranis. Tosta sivutyöstä en tiedä, ei olla juteltu tyttöjen kanssa tästä :)

  VastaaPoista
 3. voitko linkkaa juulin ja kaisan blogit?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://big-spender-juuli.blogspot.fi/
   http://kaisa-asiam.blogspot.fi/

   Poista
 4. Sun hiukset on ihan täydelliset! Ja tosi ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellisyydestä en tiedä, mutta kiitos paljon! :)

   Poista
 5. Tosi kivoja kuvia! Sattuisitko tietämään, mitä kynsilakkaa juulilla on tossa kolmanneksi viimeisessä kuvassa?(:

  VastaaPoista