maanantai 31. maaliskuuta 2014

Olympus Pen Lite E-PL3

IMG_3966IMG_3977IMG_3983IMG_3992olympuss

Täällä taas! Yks uus juttu noissa mun kahdessa uusimassa postauksessa oli se, että ne molemmat on otettu mun uudella Olympus Pen Lite E-PL3-kameralla. Olin jo pitkän aikaa katellut pientä digijärkkäriä, mm. tätä kyseistä kameraa. Sitten yks maanantai mun silmään iski, että tää kyseinen kamera on aikamoisessa alessa Rajala Pro Shopissa. Se oli siis vaan sen ainoan päivän ja illalla päätin ostaa tän kameran itelleni. Muutama päivä myöhemmin kävin hakemassa tän pikkusen. Siitä asti oon räpsiny melkeen päivittäin jotain kuvia. Innoistuin ihan kauheesti taas kuvaamisesta, mikä näkyy nyt myös täällä blogin puolella! 

Yllätyin kuinka paljon tässä kamerassa on valmiiksi kaikennäköisiä "erikoisohjelmia". Niistä voin tehdä erikseen postauksen myöhemmin. Löydän tästä koko ajan jotain uusia toimintoja ja oon ihan innoissani käyttämässä niitä. Tässä on myös FullHD-videokuvaus mahdollisuus, joka oli myös positiivinen yllätys! Niin kuin kuvistakin jo huomaa, tässä tuli salama erikseen, eli jos haluaa salamalla otettuja kuvia salama pitää vain asettaa paikoilleen ja nostaa tohon kuvassa näkyvään yläasentoon. 

Aluksi tää meinas melkeen lentää kädestä, kun oli niin kevyt ja pieni, mutta nyt taas kun kuvasin tän postauksen mun vanhalla Canon 450D-kameralla, se tuntu kauhean painavalta ja kömpelöltä kädessä. Ehkä mä joku kaunis päivä löydän näiden väliltä tasapainon ja molemmat tuntuu kädessä just sopivalta :)

-Peppi

6 kommenttia:

 1. mietin jo et ei vitsit tol tulee kivoi kuvii ku on näin tarkkoja yms
  ..ja sit luin et otit ne sil toisel kameralla XD ja aloinki vähä miettii et hetkonenn...

  mut ala postailee useemmin! yayy

  VastaaPoista
 2. tää ei nyt liity aiheeseen mut mietin vaa et kuinka pitkä oot? :)

  VastaaPoista
 3. minkä hintanen toi oli kun ostit ? :) Harmi etten ite huomannu sitä tarjousta, oon nimittäin kuolannu tommosta pikkujärkkäriä vaikka kuinka kauan, mutta en oo vielä viittinyt ostaa.

  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi makso 199€, kun normisti se maksaa 350€ :) Joo olin niin ilonen, että löysin ton tarjouksen, muuten olisin varmaan pyytäny ylppärilahjaks joltakin, koska normihintasena en ois tätä raaskinu ostaa :/

   Poista