sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Mökki viikonloppu

Hello! Vierähtääpä aika nopeesti.. No mut täällä taas :) Koeviikko ohi ja uus jaksoki on lähteny ihan hyvin käyntiin! Viikonloppu vierähti meijän uudella mökillä. Oli tosi rentouttava ja ihana viikonloppu! Mentiin äitin ja iskänkaa jo perjantaina, lauantaina perässä tuli mun veli ja sen tyttöystävä ja serkut poika/miesystävineen :) Me vaa syötiin, syötiin, syötiin, saunottiin ja poreiltiin. Muutaman kuvanki nappasin, mut kamerahan mulla on vielki rikki ku en saa aikaseks viedä sitä minnekkää.. joten nää kuvat on iphonel otettu.
- Peppi

21 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja kuvia :) Saako kysyä missä toi mökki sijaitsee?

    VastaaPoista
  2. onks sun porukat normitulosia vai ootteko varakkaita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä se sulle kuuluu? :D

      Poista
    2. Nii ajattelin vähän samaa ku toi anonyymiki, että miten se kellekkään täällä kuuluu

      Poista
  3. Voi hurja miten hieno mökki! Tai huvila, ainakin meidän mökkiin verrattuna.. :) Ihania kuvia muuten, ja näyttää hienolta toi olkkaritila tossa vikassa kuvassa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii toi on tollanen uus vähän modernimpi, mut on meillä sellanen vanhempi sukumökkiki joka vähän enemmän mökki "henkinen" ku tää uus :) mut kiitos! :)

      Poista
  4. Onks tää mökki meren vai järven rannalla? Aivan mielettömän ihanan näköinen mökki ja iPhonen kuvat on ainakin mun mielestä onnistunut hyvin :) onko kenties sulla taas edessä rucolaa? :D

    VastaaPoista
  5. Wau mitä kuvia !! Ehdottomasti paras toi ''young money, cash money'' :D mistä tulikin mieleen postausehdotus .. Voisitko kertoo sun lemppari tv-sarjoja/lehtiä jos sulla on jotain suosikkeja ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nii oli haha :D voisinhan mä jonkulaisen väsätä! Kiitti :)

      Poista
  6. Ihana mökki!! <3
    Oon täs lähiaikoina alkanu lukee tota sun blogii alust loppuun asti, niin oon huomannu et kun sä olit punapää ( kyl sä varmaan tajusit mitä tarkotan :D) niin sä näytit joissain kuvissa ihan Chachi Gonzalesilta. :) Googleta Chachi Gonzales!
    Mä tykkään tost sun blogista ja siitä että miten nätti ja kiva tyyli sulla on :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kiva et joku jaksaa niitä vanhempiaki postauksia lueskella! Googlasin, ei mun mielestä näytä multa mutta tosi söpö tyttö oli :)

      Poista
  7. oi että ihan superihana mökki! nyt tuli hirveä hinku päästä mökille rentoutuu ää :--D

    VastaaPoista
  8. voi kun kiva postaus, että kuulee sustakin jtn :) ja ihana mökki!! ois kiva kuulla susta jtn sun wanhojen suunnitelmista

    VastaaPoista
  9. Kiitos paljon :) mut nyt en ihan älynny et mitä wanhojen "suunnitelmista"?

    VastaaPoista
  10. oonks toi tyttö tos vikassa kuvassa vilma?

    VastaaPoista
  11. ei ole kuvissa ketään vilmaa :)

    VastaaPoista