tiistai 10. joulukuuta 2013

Friday

IMG_3556IMG_3569IMG_3579IMG_3613

Takki ?/ Huivi Cubus/ Laukku Charles and Keith/ Farkut Carlings/
Kengät Dinsko/ Paita H&M/ Karvaliivi H&M/ Kaulakoru H&M

IMG_3609

Sain vihdoin aikaseks otettua päivän (perjantain) asukuvat. Mulla sytty lamppu muutama kuukaus sitten. Muistin, että meillä oli toi kyseinen takki vielä varastossa jemmassa, toi on ollu siis pienempänä mun sellanen "vähän hienompi takki", mikä piti laittaa päälle aina ravintoloihin ja muihin hienoihin tilaisuuksiin sillon. Kavoin sen sieltä perukoilta esiin ja testasin, ja mun onneks se oli täysin sopiva (siis ei tietenkää samalla tavalla sopiva kuin sillon pienenä). Toi on nimittäin kokoo 128 :D Mietin, että eiks tälläset tekokarvatakit oo nyt just IN. Toi on ihanan tuntunen ja lämmin päällä. Oon tosi ilonen, et discoverasin ton takin olemassa olon :)

Torstaina lähdin Kotkaan heti koulun jälkeen, enkä loppupäivänä mitään sen ihmeellisempää tehnytkään. Perjantaina nukuttiin Eeliksen kanssa pitkään ja tehtiin meille ihana herkku aamupala. Nopeesti kello olikin jo 16.00 ja rakas lähti treeneihin! Illalla meille tuli Eeliksen kaksi parasta kaveria yöks ja lähdettii niiden karateseuran pikkujouluihin. Pelättiin, että illasta tulisi kuollettavan tylsä, mutta meidän onneksi meillä oli ihan älyttömän hauskaa! Loppu viikonloppu hengattiinki samoissa porukoissa :)

- Peppi


8 kommenttia:

 1. Ei kyllä uskois että on kokoa 128 toi takki, näyttää sun päällä just sopivalta!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Hihat on kyllä vähä lyhyet mut ei kaikissa takeissa tarvikkaan olla täyspitkät hihat ja toi takki on ollu mua pienenä melkeen polviin asti :D

   Poista
 2. Kuinka pitkä olet? :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, nätti tyttö! :3
  Tekisitkö joku päivä my dayn, olis niin kiva nähdä sun aamurutiinit ja muutenki kuulla sun ääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kamerassa ei valitettavasti oo video toimintoa :( mut kuvina voin toteuttaa my day -postauksen heti kun kerkeän :) Ja kiitos paljon!

   Poista
 4. Oot niin järkyn kaunis! Ihanaa, kun sulta on tullut nyt näin paljon postauksia. Opiskeletko sä jossain? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja kiitoksia! :) Opiskelen lukiossa, abi vuos menossa :)

   Poista