keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Me through the years


Moikka! Muistelin, et joku oli joskus kyselly vanhoja kuvia musta ja mun hiushistoriasta. Mun koneella ei ollu kuvia, kuin vasta 2010 vuodelta ja ihan hyvä niin..
2010

peppi2010 copypeppi2010-2 copy

Näistä kuvista on melkeen jo 4 vuotta aikaa.. Muistan jokaisen kuvan ottohetken selvästi. Olin tällöin 9-luokalla ja voi kuinka aika meneekään nopeesti. Ysin syksyllä leikkasin otsiksen, tai tollasen ¨puolisivuotsiksen¨ ja aluks se oli musta kiva, mutta nopee siihen kyllästy ja näytin mun mielest tosi nuorelta. Joten siitä alko sit melkee heti otsiksen kasvatus. Tukan väri oli kesän jälkeen tietenki blondi, mutta syksyllä, talven lähestyessä siitä tuli toi mun kaunis oma maantieharmaa.
2011

peppi2011 copy
peppi2011-2 copy

Mulla on ikävä noita hiuksia, mitkä mulla on näissä kuvissa. Olin laittanu 8-luokalla permiksen ja tolloin kahen vuoden jälkeen siitä mun hiuksissa oli sellaset kivat laineet ja mun hiusten "materiaali" oli sellasen kivan ns. karheen tuntusta ja kiharat yms. muut kampaukset pysy sillon tosi hyvin. Toi värikin noissa kuvissa on mun mielestä tosi kiva.

2012

peppi2012

Näissä kuvissa näkyykin kun permis on kasvanu jo niin pahasti pois et latvat on vaan tollaset taipuneet käkkyrät. Oma maantienharmaa puskee kivasti, varsinkin nuttura kuvissa. Muistan et tolloin aloin olla jo lopen kyllästyny mun hiuksiin ja halusin jotain uutta. Harkitsin lyhyiks leikkaamista, mut se harkinta jäi aika lyhyeen, kun älysin etten pysty ainakaa vielä luopumaan pitkistä hiuksista. No loppuvuodesta värjäsinki hiuksiin liukuvärjäyksen..


2013

peppi2013

Tossa kolmanessa kuvassa näkyy siis parhaiten liukuvärjäys. Talvella tykkäsin tosi paljon mun hiuksista, mut kevään tullessa aloin kaipaamaan tuttua blondia, joten kävin kampaajalla laittamassa blondeja raitoja päähän ihan reippaasti. Ja sitten odottelinki kesää, että se hoitais mun hiukset takas omaan väriin ja niinhän siinä kävikin :)

Näitä kuvia etiskellessä huomasin, kuinka paljon mun kulmat on muuttunu vuosien aikana ja suht lyhyissäkin aika väleissä. Pelästyin oikeen, kuinka ohuet mun kulmat on joskus ollu :D Aloin myös kaipaamaan tota tummaa tyvee, vaikka viime aikoina oon koittanu just vaaleentaa mun hiuksia. Mulla on tapana aina ite vähän leikellä mun hiuksia.. ja nyt tänä syksynä menin leikkaamaan mun hiuksiin vähän kerroksia ja pieleenhän se meni mun mielestä. Leikkasin tosta edestä hiukset paljon lyhyemmiks, ne hiukset jotka just kehystää päätä ja kasvoja, ja alkuun ne oliki ihan järkyt. Pidin hiuksia vaan kiinni tai kiharrettuna. Nyt ku ne on ehtiny jo vähän kasvaa nii oon alkanu pitää ihan suoranaki auki hiuksia. En kyllä hetkeen oo leikkaamas ite mun hiuksia (toivottavasti en enää ikinä).

- Peppi

ps. En meinannu julkasta tätä postausta, kun noista kuvista tuli mun mielestä tosi sekavii.. Mut päätin kuitenki julkasta, koska olin käyttäny niin paljon aikaa niihin.17 kommenttia:

 1. Oi oot niin nätti! Mun tekis mieli kanssa ottaa permis ku tykkäisin että mun hiukset ois laineilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo se laine "vaihe" oli kiva, mut alukshan ne on sellaset kunnon käkkärä kiharat :)

   Poista
 2. sulla on kyllä unelma hiukset!! :)

  VastaaPoista
 3. oot kyllä niin kaunis nuori nainen!

  VastaaPoista
 4. et oo muuttunut lähes ollenkaan... vanhemman näköiseksi ehkä hieman , muttei muuten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ite hieman eri mieltä, mun mielestä olen muuttunut, mutta sen myönnän, että näissä kuvissa mitään massiivista eroa ei näy

   Poista
 5. siun hiukset on aivan ihanat, ja oot tosi nätti :) !

  VastaaPoista
 6. Oot ihan älyttömän kaunis!! Mun mielestä varsinkin noissa 2011-vuoden kuvissa, ja niissä sun hiukset on tosiaanki aivan ihanat :)

  VastaaPoista
 7. oikeast ihailen sun kaunettas! ja sun hiukset on aivan ihanat sulle sopii ihan mikä hius tyyli vaan :O ♥
  ja minkä ikänen oot :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, kiitos!! :) no tuskin mulle nyt mikä tahansa hiustyylis sopis. Ja oon 18-vuotias :)

   Poista
 8. Toi 2013 vuoden liukuväri/tummempi juuri on mun ehdoton lemppari! Sopii aivan älyttömän hyvin kun sulla on niin tummat kulmat :) STUNNING!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo mun kulmat ku on luonnostaanki jo aika tummat nii toi liukuvärjäys kyllä kieltämättä sopi ainaki sen puolesta mulle hyvin :)

   Poista
 9. Pakko kommentoida, vaikka tästä postauksen julkasusta onkin jo aikaa! Mutta siis, näytät jotenki hilary Duffy :ltä. tai siis silloin ku se oli nuorempi! :):)

  VastaaPoista