maanantai 2. joulukuuta 2013

My second home and last saturday

IMG_3328IMG_2941IMG_3301
IMG_3388
IMG_3311IMG_3345IMG_2904
IMG_3526IMG_3450
IMG_3447IMG_3303
IMG_2956IMG_2902
IMG_2942IMG_3308IMG_3547IMG_3316

Moikka! Päätin nyt laittaa vähän kuvia Eeliksen omasta kämpästä, mihin se (me) muutti heinäkuussa. Osa kuvista on otettu jo kesällä, ja loput otin nyt viikonloppuna. Otan ehkä myöhemmin parempia kuvia mistä näkee miltä kämppä kokonaisuudessaan näyttää. Rakastan tota kämppää ja puhutaanki yhessä aina "meidän kodista" :). Lauantai-illan vietin yksin kotona, kun rakas oli töissä enkä just silloin malttanu mennä baaritiskille koko illaksi nuokkumaan (Eelis on töissä baarissa/pubissa), vaan vietin koko illan/yön tuijottaen sinkkuelämää. Ahh, se oli ihanan rentouttavaa ja rakastan sitä kuinka sanavalmiita ne henkilöt on ja sitä huumoria (mitä pienenä katelessa tuskin yhtään ymmärsin). Tää on nyt ehkä kolmas kerta ku alotin kattomaan nää kaikki tuottarit alusta, and I love it! Nyt alko taas kunnollinen arkiviikko ja oon jo nyt ihan rättiväsyny.. No kolme päivää enää jäljellä, wish me luck!

- Peppi

9 kommenttia:

 1. ihana postaus :) mistä sun kuorett on? Ja mille iphonelle tarkoitettu?

  VastaaPoista
 2. jos sua alkaa ahdistaa tai stressaamaan joku asia ihan täysillä, niin mitä teet et rentoudut? tai mikä saa sut rentoutumaan..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stressaan tosi helposti asioista, koska jätän kaiken aina viimetippaan ja stressaan suunnitelmien muutoksia tosi paljon, koska vihaan sitä yli kaiken et suunnitelmat muuttuuki viime hetkellä (ja varsinki jos ne muuttuu sellasen asian takia johon joku ois itse voinu vielä vaikuttaa). Mut siis stressia nyt yleensä "hoidan" vaan kattomalla telkkaria (siinä unohtaa hetkeksi kaiken) ja hakeutumalla normaalista arjesta poikkeavaan ympäristöön. Vähän pitkä selitys, mut useinmiten stressaan kauheesti ennen jotain ja rentoudun sen jälkeen ku se jokin on ohi :)

   Poista
 3. Ihanan näköstä, mitä noista kuvista nyt näkee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) joo nyt otin vaa tollasii yksityiskohtii tuolta kämpästä, varmasti otan vielä kuvat mistä sen näkee paremmin :)

   Poista
 4. uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä..? Tai siihen, että voit palavasti ihastua johonkuhun vaikka kuvan kautta ja tietäisit , että tuon kanssa haluan olla..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miksen! Onhan niitä kuultu ku ihmiset on ensisilmäyksellä rakastunut, nii miksen mä niitä uskoisi. Ja kyllä, esimerkiksi ite ihastuin ns palavasti Eelikseen just sillä, että me vaan juteltii facebookissa ja viestiteltiin. Eli siis uskon :)

   Poista
 5. onko tuolla sänky parvekkeella? ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, se oli siellä kesällä ja oli ns "day bed". Toi sänky oli yks ihanimmista tavoista rentoutua kesällä: pitkä työpäivän jälkeen vaa lösähti tohon ja katto ilta-aurinkoa, ahh!

   Poista