maanantai 16. joulukuuta 2013

Viikonloppu

IMG_3697IMG_3625IMG_3626
peppitallinna
IMG_3698IMG_3730IMG_3741IMG_3747IMG_3749IMG_3757
peppitallinna2
IMG_3619

Moikka! Kotiuduttiin eilen etelä-naapurista, Virosta. Ajateltiin Eeliksen kanssa tehä vielä joku pikku reissu ennen kuin se lähtee tammikuussa inttiin :(. Ajateltiin aluks Tukholmaa, koska lentoliput oli älyttömän halpoja, mutta hotellit tositosi kalliita. Joten päädyttiin taas Tallinnaan. Yövyttiin kaks yötä Swissotellissa. Oon ollut siellä aikasemminki ja se on aivan upee hotelli. Päädyttiin sen takia myös tällä kertaa tonne. Meidän viikonloppu koostu näin nopeesti sanottuna shoppailusta, kävelystä, joulu fiilistelystä, rentoutumisesta, hyvästä ruuasta ja maailman parhaasta seurasta :) Viikonloppu oli kaikin puolin täysin onnistunut!

- Peppi

5 kommenttia:

 1. ihana postaus! mihin eelis lähtee inttiin?:)

  VastaaPoista
 2. Kuin kauan Eelis aikoo/haluis olla armeijas? itellä poikaystävä haluis olla vuoden (menee kans ens tammikuus) ja oon nyt jo vähän kauhuissani... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eelis aikoo todennäkösesti olla 9kk tai sitten vuoden, mut niin kauan ku ollaa tästä puhuttu nii oon aina sanonu et mä en haluu estää sitä olemasta siellä vaikka koko vuotta. Mut tottakai nyt kun se lähestyy nii toivoisin et se ois siellä vaikka vaan 1päivän :D Mut tuskin meijän kummankaa tarvii ollaa kauhuissaan, hyvin ja varmasti suht nopeesti se aika menee :))

   Poista
 3. Miten sulla nyt menee, yot ja kaikki? Ja mitäs sit ku kirjotukset ohi? Mitä kirjotit? Miten penkkarit ja sillee :) voisitko näistä aiheista tehä seuraavan postauksen :)

  VastaaPoista